måndag 1 oktober 2012

01.11 - Min helg

I fredags var vi åtta personer runt matbordet. Mormor, morfar, moster Anne, Ida, Gustav, mamma, pappa och jag. Vi åt hamburgare och skrattade åt gamla historier om när mormor till exempel beställde zikkenmakknukketz på mcdonalds. Gullmormor.

I lördags hittade jag ett brev som jag antagligen fått för längesen (det funkar inte sådär jättebra med att få posten hem när jag aldrig är här i veckorna men nåja), jag har blivit antagen till Ma 2b på distans och börjar idag/imorgon, om jag tackar ja dvs. Resten av dagen ägnade jag åt att scanna in gamla bilder från min barndom som jag älskar och vill ha i min dator. Här har ni lite smakprov.

Imorse drog vi iväg på husvisning, det var fint men för litet. Vi handlade på apotek, Ica maxi, kikade på ett annat potentiellt hus (som har visning imorgon) och hälsade på i Stinas nya lägenhet. Mitt i söndagsåkandet fick vi punktering och ägnade ett slag åt att åtgärda det ärtstora hålet. Och allt innan vi ens hunnit äta frukost..! Gustav kom förbi och erbjöd sig att assistera pappa och..

 ..följa med pappa till tio Carlos bilverkstad och kika på problemet medan mamma och jag stod för mat och sådant kvinnligt i hemmet. När de äntligen kom hem åt vi middag, konstaterade att vi inte riktigt skulle hinna till vår planerade biodejt, och föräldrarna drog iväg på systers konsert. Vi bestämde oss för att hyra film (New year's eve + 50/50) och mysa istället. Två dagar ifrån min znüübbe är tillräckligt för att jag ska dö av tristess, han är liksom mitt syre.

Cherry cola, mysig lykta från Tunisien som hittat upp ifrån förrådet och mannen i mitt liv summerar resten av kvällen, ingenting gick som det skulle men det är väl så. Livet. Och det gick ju rätt bra ändå :) 

Nu ska jag sova, jag är dödstrött!