fredag 26 oktober 2012

14.26 - Lista

Är du allergisk mot något? Njää. Eller alltså, jo. Jag är nog allergisk mot pälsdjur i kombination med damm eller om det är mycket hund-/katthår i lägenheten. Jag gosar massor med min katt och oftast reagerar jag inte på henne. Om jag däremot pillar i ögonen eller får katthår i näsan så blir jag snuvig och så kliar och rinner ögonen. Tur är att det finns ögondroppar och nässpray mot såna besvär! Inget kan hindra mitt framtida hund och katt köp :)
Brukar du skratta för dig själv? Jaa, det händer väl! Om jag tittar på något roligt eller om jag tänker på gamla roliga händelser/minnen så har jag inga problem med att fnissa för mig själv. Av någon anledning brukar jag alltid tänka tillbaka på när Angi spottade ut en massa vatten på mig och en annan för att hon började skratta samtidigt som hon drack vatten hahaha.
Är du beroende av något? Internet. Sms. Människor. The usual stuff!
Vad står det i ditt senaste inkomna sms? "Jag tror deeeet, men isf kommer jag lite senare :)"
Vad har du för mobiloperatör? 3.
Brukar du googla? Varje dag! Finns alltid något att leta upp via google haha.
Har du varit kär någon gång? Si. Just nu.
Hur ser din drömkille ut? Såhär!

Har du kysst någon den senaste veckan? Yes.
Vem ringde dig senast? Rosa ringde mig igårkväll, vi pratade i ungefär 43 minuter. Helt normalt.
Hur många kuddar har du i sängen? Flickrummet: 2. Kaplansgatan: 3.
Brukar du komma i tid? Om det är något viktigt - Alltid! Om det är en träff med vänner eller så har jag inga problem med att dra över 10-15 minuter haha.
Mår du bra? Jag mår fint! Är lite trött bara. En viss Herr Gustav tyckte att det var dags att väcka mig kl 8. Jag är allt annat än en morgonmänniska (kan bero på att jag vänt på dygnet ordentligt..)!
När blev du fotad senast? Hm.. Igår! Vi provade ett astråkigt spel på Media Markt. Kanske kul om man är duktig på elgitarr, heh.

Bra bild för övrigt, ansiktet är med och så. Haha.

Hur känner du dig nu? Känner mig fortfarande bra, tack.
Är du smart? Ja det är väl klart. 
Hade du en bra kväll igår? Ja, det hade jag. Middagen hos Mariama var mysig och sedan tittade jag och Gustav på en urdålig japansk film (som Gustav valde, så ni vet!), låg som korvar i soffan och värmde oss under slankyn. Det är seriöst en glipa mellan balkongdörren och väggen. Kallt? JA.
Vad dricker du helst till frukost? Vatten eller en varm kopp te nu när det börjar bli kallt! Köpte nytt te igår, Gomango heter den och den doftar ljuvligt! Ska bli intressant att smaka på den..
Är du blyg? Både ja och nej. Jag skulle nog säga att jag är mer reserverad och tystlåten än blyg, kanske på grund av mitt finska arv haha. Det beror helt på stämningen och människorna men oftast är jag oblyg!
Vad gör du imorgon? Imorgon ska jag på en loppisrunda, kanske sitta på ett fik i solen och klämma in en liten Harry Potter-middag.
Vad är det värsta du vet? Respektlöshet, skitsnack och lögner.
Vill du gifta dig? Ja så klart.
Gillar du att dansa? Jag älskar att dansa!! Men tycker att fist pumping till house musik på krogen är lite väl överskattat och klassas inte som dans.

Latinofest 2010!

Tycker du om sushi? Jag har aldrig smakat sushi och det tänker jag inte göra heller. Oavsett om det är vegetariskt eller inte.
Bor dina föräldrar tillsammans? Yes, det gör dom.
Senaste låten du lyssna på? Det minns jag inte.
Gillar du någon just nu? Jag gillar ju Gustav :)
Vad skulle du behöva nu? Helkroppsmassage vore riktigt trevligt men det är ju så sjukt dyrt!
Vill du vara singel i sommar? Haha, nej. Det skulle nog kännas rätt så värdelöst.
Tycker du om din längd? Ja, det gör jag. 172 cm baby!
Din jobbigaste tid i livet? Hm.. Kommer inte på någon konkret period då jag haft det som jobbigast, men "vuxenlivet" efter gymnasiet har väl inte varit helt lätt. Mina planer, idéer och drömmar har inte blivit av och det är tungt. Men jag håller modet uppe, snart rullar nog livet på - och jag vill väl inte direkt hamna i ett ekorrhjul riktigt än, känna mig fast på ett ställe liksom. Jag är fri som vinden ;)
Din bästa tid i livet? Jag skulle nog säga att senare åren av högstadiet och gymnasietiden var en galant tid i mitt liv, men jag vill inte säga att det var den bästa tiden i mitt liv! Jag är ju trots allt bara 22 år, jag har mycket kvar att uppleva. Jag tror att om man lever i Nuet, istället för att blicka tillbaka eller in i framtiden och romantisera allt som var eller allt som kanske blir, så har man den bästa tiden mitt framför näsan varje dag. If that made any sense, haha.

2 kommentarer:

Anonym sa...

ha ha jag skrattar för mig själv när jag ser den där bilden. Thank you lord att det bara är min arm som är med på bilden... bredvid nickdockan haha!

Tamara sa...

Haha, ja.. det vore inte bra för ditt rykte om du var med på bilden bredvid honom ;)